Officiële dealer

Moeys
Paardenstraat 13
3060 Bertem

Telefoon: 016 48 19 90
Fax 016 48 12 11

E-Mail: info@moeys.be
www.moeys.be

Moeys, een poort voor het leven

Moeys

 

Vertrouwde Hörmann producten bij uw specialist

Moeys heeft een veertigjarige ervaring als specialist in ramen en deuren, een titel die zich door de jaren heen heeft verspreid via eenvoudige mond-aan-mond reclame. Sinds 1971 worden hier vakmanschap en ervaring gekoppeld aan de beste merken uit de sector.

 Moeys levert echter meer dan kwalitatief buitenschrijnwerk. Sinds 2009 wordt er -naast profielfabrikanten Kömmerling en Reynaers- samengewerkt met de Duitse firma Hörmann, marktleider in garagepoorten.

Hierdoor kunnen klanten genieten van de hoogste kwaliteit ramen én garagepoorten. ??Aan de hand van uw plan, of na een bezoekje bij u thuis krijgt u steeds een correcte offerte binnen de afgesproken termijn, zonder verrassingen achteraf. De firma Moeys staat dan ook garant voor een perfecte technische ondersteuning voor, tijdens en na de verkoop van uw project. Of het nu een nieuwbouw- of renovatieproject betreft, voor particulier of bedrijf… stiptheid en correctheid dragen wij zeer hoog in het vaandel.

Flexibele plaatsingsploegen garanderen een passende planning voor alle partijen. Doordat er een aparte dienst na verkoop voorhanden is kunnen herstellingen of aanpassingen binnen de kortste termijn uitgevoerd worden. ?

Bezoek onze toonzaal en laat U overtuigen! Wij hopen u eerstdaags te mogen verwelkomen! ??

Het Moeys-team


Doe nu uw voordeel tijdens de actieweek van Hörmann en geniet van voordelen tot 400 EUR! 

Ontvang voor uw oude poort een overnamepremie van 250 EUR of een gratis accessoire-pakket t.w.v. 300 EUR. Of ontvang bij aankoop van een alumium voordeur een korting van 400 EUR.

Wij verwelkomen u alvast met veel plezier, technische kennis en professioneel advies in onze showroom!

Uw Hörmann-verdeler!

Blader door een collectie van meer dan 2000 referentiebeelden van Hörmann in België. Deze beelden werden gefotografeerd door tevreden klanten.

Klik hier om te bladeren

In 2019 organiseert Hörmann een referentiewedstrijd. Iedereen die een Hörmann-product koopt kan zich éénmalig inschrijven om mee te doen.

Elke maand wordt 1 inzending geloot. De winnaar ontvangt een Bongo-bon voor een charme-weekend.


Wij informeren u graag over deze wedstrijd!

Veel succes!

In het voorjaar maakten klanten die een poort kochten tijdens de opendeurdagen kans op een cashback ter waarde van 1000 EUR. Bij elke officiële dealer was er 1 winnaar van deze mooie prijs, hierbij alvast onze gelukkige winnaar.